2023. okt 22.

Élet a Marson

írta: Darius1
Élet a Marson

Napjainkban műholdak és űrszondák kémlelik az eget fényképeket küldve az éppen vizsgált bolygó felszínéről. Közöttük olyanok is akadtak, amelyek piramisokat, utakat, szobrokat mutattak vagy éppen nagyon hasonlítottak azokra, habár hitelességük kétes. Lehetnek akár hamisítványok is, de felmerül a gyanú mindig, hogy ezek némelyike valójában olyan titkos akták része, amelyeket nem kívánnak nyilvánosságra  hozni

Egyes tudósok elmélete szerint a földi élő élet magjai a Marsról származó mikroorganizmusok.  1984-ben az Antarktiszon meteoritokat kereső geológiai expedíción részt vevő amerikai tudósok egy csoportja megtalálta a 84-001 néven ismert burgonya méretű sziklát. Senki sem fordított nagy figyelmet erre kezdetben, nyolc évig a polcon porosodott. 4,5 milliárd éves, így majdnem olyan régi, mint a Naprendszerünk, legalább egy milliárd évvel a földi élet előtt alakult ki. A NASA tudósainak egy csoportja végül elemezte a sziklát. Mélyen belül benne voltak az élet jelei: tucatnyi  apró mikroorganizmus fosszilis maradványai. Kezdetben rengeteg víz volt a bolygó felszínén. A légkör sűrűbb volt, a folyékony víz áthaladt a bolygó felszínén, közben primitív életformák legalább biztosan kialakultak. Viszont ahogyan a víz elpárolgott, ezek a mikrobák kövület formájában megmaradtak.  A bolygó északi féltekéje sima és alacsony, a Naprendszer leginkább sima helyei közé tartozik, amit potenciálisan a marsi felszínen átfolyó víz hozott létre. A déli rész viszont hegyekkel teli és erodált, itt van a Naprendszer legmagasabb hegye is, amely 22 000 méter magas, az Olympus Mons.

Valószínűleg nem az ókori babilóniaiak voltak az elsők, akik észrevették a Mars által kibocsátott vörös fényt az égbolton. De ők voltak az első társadalom a rögzített történelemben, amely különleges szerepet ruházott a bolygóra mitológiai értelemben. Nergal istenhez kötötték, aki a háborút képviselte. Az ókori görögöknél is a háborút szimbolizálta a bolygó Árész hadisten révén, így Rómában is, akik éppen Marsnak hívták őt és ez is lett a bolygó elfogadott neve. A maják egy természetfeletti lénnyel társították, amelyet a Mars fenevadának neveztek el napjainkban, a rajzokon hosszú spirális orral rendelkezik. Formája tükrözi a Mars hosszú időszakos pályájának alakját a maják által ismert égbolton, amely egy olyan természetfölötti lény, aki megvédi a Föld lakóit a szerencsétlenségtől. Kínában Zhurong  a tűz istene, amelyhez a Marsot kötik, valamint azt az űrszondát is, amely feltérképezi a bolygó felszínét.

A Cydonia nevű fennsíkon több fura műholdas  kép készült piramisokról és egyéb meghatározatlan dolgokról. A hely neve Mars-anomália. De az is lehetséges, hogy a természet formáz különös alakzatokat, ahogyan a Földön is van erre példa. 1897-ben UFO-t láttak a Texas államban fekvő Aurora kisvárosában (Egyesült Államok). Szivar alakú volt, amely lassan haladt az égen. Végül egy szélmalommal ütközött robbanást előidézve. A városlakók természetesen odamentek és megnézték a roncsokat. A pilótát torz emberszerű alaknak írták le, olyan papírok voltak nála, amelyek a hieroglifákhoz hasonlítottak. A polgárok tisztességgel eltemették őt, marslakónak minősítve. A sírkőre rávésték a pilóta járművének rajzát. Ezt a sírt 1973-ban feldúlták, hogy ne derülhessen ki az igazság mindkét értelemben, így az elkövetők lehettek annak hívei, akik nem akarták, hogy kiderüljön a földönkívülieket igazoló bizonyíték vagy pedig azok, akik amiatt távolították el a sírt, hogy ne derüljön ki a  csalás. Ezenkívül nincs bizonyíték az eseményhez kapcsolódó személyes nyilvántartásokról, például a törmelékanyag eltávolításáról szóló törvényjavaslatokról vagy a pilóta testének az Aurora temetőbe történő elhelyezéséről. 

Ez a fotó nagyon különös, mert egyértelműen hasonlít egy föld alatti bunker bejáratához, amely 2022-ben készült a Marson.

mars1.jpg

Itt pedig teljesen szabályos piramisok látszanak, hasonlóan a Földön lévőkhöz. Megjegyzendő, hogy a piramisok valódi építésének céljai sem ismertek a Földön és nemcsak az egyiptomiakról van szó ebben az esetben. A fotón szereplő hegyek meglehet egy régi civilizáció által hátrahagyott építmények.

 

mars3.jpg

A fehér alakról vagy fényről sem tudni egyelőre kicsoda vagy micsoda a Marson

Itt pedig egy közelebbi emberszerű valami, amely lehet földönkívüli is akár.

mars2.jpg

Marslakó koponyája vagy furcsa szikla

mars4.jpg

 

Szólj hozzá

Természet