2023. dec 11.

Földönkívülieknek fenntartott bázisok

írta: Darius1
Földönkívülieknek fenntartott bázisok

Titkos bázisok szerte a világban megtalálhatóak, legtöbbjük létrehozásának valódi célja ismeretlen. Szinte mindig elhagyatott helyeken építik ki a bázist és  a köréje tartozó részlegeket. Mindegyik olyan titkokat rejt falai mögött, amelyeket nem kívánnak a kormányok megosztani a nyilvánossággal, közöttük szerepelhet a földönkívüli élet és életformák tanulmányozása. Mivel a bázisok nem látogathatóak, a belépés tilos ide  és sokszor még a kormány tagjai elől is rejtve vannak titkaik, továbbra is rejtélyek  fedik el  a valóságot.

A Dulce-bázis földönkívüli lakói

A navaho indiánoknak fenntartott rezervátum területén Új-Mexikó államban létesítettek egy bázist, ahová csak engedéllyel lehet bemenni, nyilván ezt nem kapja meg bárki. Miután létrehozták, kitelepítették a helyi falu lakosait. Ezt követően az előbbi állítást figyelembe véve érthetetlen ok miatt bezárták a Dulce-bázist. De szemtanúk szerint  még mindig működik,  néha furcsa jelenségek, például fények és villanások is megfigyelhetők az éjszaka közepén. Állítólag idegen űrhajók szállnak le itt. Az elmúlt években ezen a területen számos érthetetlen építmény jött létre, amelyeket semmilyen módon nem lehet azonosítani. Nemrég épült itt egy új út, ami valamiért megszakad, majd ezután csak  lakatlan területek következnek. 1987-ben dokumentumok, fényképek és videofelvételek jelentek meg erről a bázisról, amely az új-mexikói Dulce városa közelében található.  Genetikai kísérletekről, idegenekről és emberekből  létrehozott hibridekről beszéltek.  A dokumentumok magáról a bázisról is tartalmaztak adatokat, eszerint ez hét szintből áll, az elsőtől a negyedik emeletig  emberek élnek itt , de az ötödiktől a hetedikig hüllők. Nem világos, hogy valójában mi található itt, de ahogyan a híres ügynök, Mulder mondta: Az igazság odakint van! A hét ismert szintnek egyetlen központja van, amelyet a bázisbiztonság vezérel. Több mint 3000 térfigyelő kamera és száz titkos kijárat található. Ezek közül sok az Archuleta-hegyre nyílik, mások délre irányulnak a  Dulce-tó környékére. Az első szint a parkolóház, ezen át  engedély nélkül senki sem léphet be, mert mágneses érzékelők is védik. A második szintről át lehet jutni más létesítményekbe alagutakon át: Denver repülőtere, 51-es kerület, Plant 42 például. A harmadik szinten lakások vannak és vezérlő számítógépek. A negyediken a telepátia és a hipnózis minden aspektusának tanulmányozására szolgáló laboratóriumokat szereltek fel. Egyes kutatók szerint az idegenek tudják, hogyan kell elválasztani az asztráltestet a fizikai testtől, hogy az emberi lélek eltávolítása után az idegen tárgy életerő-mátrixát az emberi testben helyezzék el. Egy emelettel feljebb földönkívüliek hulláit tárolják különböző fajokból, leginkább szürke színűeket. A hatodik szint egy ezeknél is titkosabb hely, amelynek neve  Rémálomkamra. Vannak itt genetikai laboratóriumok, ahol állatokon és embereken végeznek kísérleteket. Az idegenek sok ismeretet adtak az embereknek a genetikáról. A klónozás is ezen a szinten történik. Az utolsó emelet célja még mindig rejtély, de a feltételezések szerint itt talán az emberi embriókat hűtőszekrényekben tárolják. Nem zárható ki, hogy szörnyű és illegális kísérleteket hajtanak végre itt embereken hibridek létrehozása céljából. Ezért az eltűnt emberek egyes esetei közvetlenül a Dulce- bázishoz kapcsolódnak.

dulce_baz.jpg

Az Urálban talált földönkívüli

Egy napon az Urál-hegységben található Kaolinovy falu mellett megjelent egy marslakó. A helyi temetőben talált rá egy idős asszony, aki ezentúl Aljosha-nak nevezte ezt a földönkívülit. Nagyjából húsz centiméter magas lehetett, fülei helyén lyukak voltak, a szája helyén egy rés benne két foggal. A  teljesen fehér test nem rendelkezett köldökkel, de a szemei folyamatosan előre bámultak pislantás nélkül. A nő nagyon megkedvelte őt, minden nap tejjel, mézzel és egyéb hasonló ételekkel etette. Természetesen Tamara Prosvirina furcsa viselkedését észrevették a szomszédok. Értesítették a hatóságokat, akik látva a földönkívülit, első intézkedésként eltávolították otthonról az idős asszonyt, bedugták őt  egy pszichiátriai kórházba. Ezalatt a földönkívüli meghalt valamilyen okból, talán nem kapott megfelelő táplálékot vagy nem tudott alkalmazkodni a körülményekhez. Az egyik kutató ellopta a múmiát, majd betette a hűtőszekrényébe. A rendőrség kutatni kezdett, a tudományos vizsgálat résztvevőinek házait is felkeresték, így megtalálták Aljosha-t.  Ezután megfelelő kezekbe került az UFO, amelyről kép is készült. A múmia jelenleg titkos helyen van, nem tudni hol. A tudósok korai öregedéssel magyarázták ennek a tetemnek a létét, de ez eléggé kétes magyarázat. A Yamantau-hegy alá épített titkos bázisba vitték  ezt és még korábban vagy később megtalált földönkívülieket élve vagy halva állítólag.

 

 

1969-ben a KGB emberei állítólag földönkívüli járműre bukkantak, amelyről videó is készült, akárcsak a boncolásról. Az utóbbin látható valami eléggé hasonlít egy állatra. A hó nem olvadt meg a lezuhanó jármű körül, a fák nem károsodtak, fényes labdaként mutatkozott eleinte az égen, majd miután földet ért, már egy csészealj formájú gépet lehetett látni
kgb.jpg
Nevada állam titkos bázisa
1947-ben a Nevada állam melletti Új-Mexikóban egy földönkívüli jármű zuhant le állítólag Roswell város mellett. Nevadába szállították innen ezeknek a földönkívülieknek a maradványait a kiszáradt Groom-tó melletti bázisra. Közben a helyiek között elterjedt, hogy a roncsok között három idegen maradványait is megtalálták. Az 51. kerület védelmi rendszere annyira fejlett, hogy még az eltévedt drónokat is már messziről leszedik a legmodernebb drónvadász eszközökkel. Bob Lazar és még sokan mások kijelentették, hogy  szürke lényeket pillantottak meg szkafanderben két fehér köpenyes férfi között. Lazar szavait megerősítette egy bizonyos Victor, aki azt állította, hogy a bázison dolgozott, ahol tanúja volt az idegenek kihallgatásának. Még egy videót is közzétett, amelyen egy férfi állítólag telepátia segítségével próbált kommunikálni idegennel, akit az amerikai hadsereg lelőtt. Az idegen boncolási művelete videón is látható, de csak az 1990-es években sikerült nyilvánosságra hozni.  Jól látható, amint az orvosok egy szervet vesznek ki a földönkívüli testéből. 

Kifecsegte az ufók titkát az 51-es körzet részeg dolgozója - Blikk
Ladakh bázis
A jelenleg Indiához tartozó Ladakh a Himalája -hegységben terül el, a bázis viszont a kínai határt is érinti. Indiában ennek neve Kongka La, Kínában pedig Aksai Chin. Sokak szerint a földönkívüliek földalatti bázisai ebben a régióban találhatók, ezt pedig  az indiai és a kínai kormány is nagyon jól tudja. Néhány zarándok a Kailash-hegyhez indulva furcsa tárgyakat figyelt meg az égen. A kínai területen tartózkodó helyi idegenvezetők elmondták nekik, hogy ez nem újdonság, ugyanis normális jelenség a Kongka-hágó környékén.  Több mint száz katonáktól származó jelentések az égen lebegő sárga gömbökről írnak. Abban az időben az ország Űralkalmazási Központjához kötődő geológusok és sarkkutatók (itt is előfordulnak sarki körülmények a magas hegyekben) egy csoportja a hegyvidéki régiót kutatta, amikor egy robotszerű humanoid figura körülbelül 40 percig leskelődött a völgy szélén tőlük 50 méterre, majd eltűnt szem elől. Tizennégy ember volt szemtanúja ennek, köztük hat tudós, a filmfelvételeket továbbították a hírszerző egységeknek és a hadseregnek, de azok úgymond eltüntették a bizonyítékokat. Az ITBP egység, amely India határát őrzi a kínaiak által megszállt Aksai Chin mellett, 2004-ben vette észre először a földönkívülit. Több mint száz  észlelést regisztráltak az azonosítatlan világító objektumokról, amelyek a kínai oldalról érkeztek vagy ott landoltak, mielőtt három-öt óra terjedelméig az égen lebegtek. Ennek eredményeként az indiai 14-es hadtest ez év szeptemberében  csapatot küldött ki, hogy telepítsenek egy mobil földi radaregységet és egy spektrumanalizátort a Pangong-tó melletti hegyre, amely Indiával és Kínával határos. A  kettő együttes jelenléte jeleznie  kellett volna azt, hogy a régióban hol vannak  rádiófrekvenciák vagy idegen tárgyak. Amikor azonban a tárgyak elhaladtak, egyik műszer sem vett fel semmit. Egy drónt is küldtek az objektum üldözésére, de hamarosan elvesztette, mert nem tudta áthidalni a maximális repülési magasságát.  A kínai területen fekvő bázison gyakran figyeltek meg földönkívülieket, oda azonban nem engednek be senkit. Ezt és az előbbi példákat figyelembe véve feltehetjük a kérdést: Mi az, amiről nem tudunk ?

 

Szólj hozzá

Rejtélyek