Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2023. feb 05.

Kashkulak-barlang

írta: Darius1
Kashkulak-barlang

A Kashkulak egy karsztbarlang Hakaszföld (Oroszország) északi részén. A Kuznetsk-Alatau hegységben található. 

Régen a helyiek a barlangban a gonosz szellem megnyugtatására állat- és emberáldozatokat mutattak be, amelyet táncok, dalok és egyéb rituálék kísértek. A hely számos szokatlan legendához kapcsolódik.  Az 1960-as években egy húsz tagból álló csapat úgy döntött, hogy feltérképezi a barlangot. Csak kettejüknek sikerült kijutniuk az odúból. Az egyik teljesen megbomlott elméjű lányt a helyi vadászok találták meg a közeli erdőben. Nemcsak összefüggéstelenül beszélt és sírt, hanem megpróbált karmolni és harapni is. Orvosi vizsgálat után súlyos mentális zavart állapítottak meg nála. A második lányt véletlenül vette ...

Tovább Szólj hozzá

Ázsia

2023. feb 04.

A nulladik szoba

írta: Darius1
A nulladik szoba

Egy horror történet következik.

  A munkád az egyetlen életfeladatod  természetes életed hátralévő részében az, hogy ezt az ajtót becsukd, mindig! A ház a tiéd.Azt tehetsz vele, amit csak akarsz a helyreállítással vagy a frissítésekkel kapcsolatban. De itt kell élned  halálod napjáig. Nagyapámtól örököltem. Ugyanezt mondta nekem. Amikor eljön az ideje, át kell adnia a házat a családnak vagy valakinek, aki közel áll hozzá, akiben megbízhat. Több mint 260 éve van a családunk tulajdonában ez a ház 1748 óta.

- Tudom, hogy láttad az ajtót, amikor gyerekkorodban a pincémben leskelődtél.  Tudom, hogy akkor is kíváncsi voltál, mint most.

-Igen, láttuk az ajtót, mindig azt hittük, hogy ez egy arannyal és kincsekkel teli szoba, ...

Tovább Szólj hozzá

Rejtélyek

2023. feb 03.

A Kazbek-hegy legendái

írta: Darius1
A Kazbek-hegy legendái

 

A Kazbek a Kaukázus-hegység egyik legmagasabb hegye. M indig is nagyon sok legenda közkedvelt helyszíne volt. A grúzok Mkinvartsveri-nek hívják, ami azt jelenti, hogy jeges csúcsú hegy. Az egyik legenda szerint az ókori görög istenek erre a csúcsra láncolták Prometheus titánt, aki tüzet adott az embereknek. Egy másik legenda egy jégkupola megjelenéséről szól a hegy felett egy pásztornő által elcsábított szerzetes elbeszélésében.  A helyi lakosok szerint  kutyák formájában lévő szellemek segítenek megtalálni az utat a hegyekben eltévedt jószívű emberek számára. Néhány utazó észrevette az állatokat útja során, amelyek elkísérték őket , majd miután célhoz értek mindannyian, hirtelen eltűntek.  Később a Kaukázust ...

Tovább Szólj hozzá

Kelet-Európa

2023. feb 03.

Aswang

írta: Darius1
Aswang

A Fülöp-szigeteken is létezik a vámpírok helyi fajtája, az Aswang. Sok legenda fűződik a nevükhöz. A legtöbb szerint az első Aswang egy vámpír és egy boszorkány szexuális kapcsolata után született. De vannak olyan legendák is, amelyek szerint egy női boszorkány, amely különleges balzsammal keni be magát annak érdekében, hogy csábító, szép nővé változzon át.  Az Aswang-tól a legtöbben azért félnek, mert állítólag kisgyermekeket eszik. A kedvenc csemegéje a máj és a szív. Amikor átváltozott, akkor házak tetejére mászik fel, ahonnan leereszti a hosszú nyelvét, és azon keresztül szívja ki a háziak vérét. 

A Fülöp-szigetek déli részén, Mindanaoban több osztályba sorolják az aswang-ot:

1. A vérszívó, avagy vámpír.
2. ...

Tovább Szólj hozzá

Ázsia

süti beállítások módosítása
div { width: 200px; height: 200px; display: block; position: relative; }