Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2023. feb 11.

A tükör, 1.

írta: Darius1
A tükör, 1.

Hafiz Murad esete:

Óvatosnak kell lennünk a tükörképünkkel.  Egyetlen célja, hogy elfoglalja helyünket a való világban - ami azt jelenti, hogy örökre csapdába ejt.

Nem tud önmaga megölni, ehelyett megpróbál erre rábeszélni. Így soha ne beszélj hozzá. Ő úgy néz ki, mint te. Ha egy elsötétített szobában vagy és meglesed  a tükör sarkát, láthatod a villanást. Hogy megbizonyosodj, szerezz be egy vonalzót, majd kapcsold le a villanyt. A tükör előtt állva gyorsan ragadd meg hajad egyik szálát és mérd meg. Az a hajszál, amelyet a  tükörképed fog tartani nem ugyanakkora lesz. Amikor hirtelen mozdulatot teszel, ő mindig egy másodperccel le fog maradni. Amikor mindezt észrevesszük, ne adjuk jelét annak, hogy hibát követett el. A ...

Tovább Szólj hozzá

Rejtélyek

2023. feb 10.

Yue Lao története

írta: Darius1
Yue Lao története

Az ókori Kína népe szilárdan hitt a sorsban. Míg egy személy hozhatott néhány döntést, életének általános pályáját már a születése előtt megjövendölték. Ez magában foglalta azt is, hogy kivel házasodnak össze. A jövőbeli párokat egy sorskönyvben nevezték meg,  Yue Lao feladata volt, hogy összepárosítsa őket.

Egy piros madzag segítségével Yue Lao összekötötte azokat a férfiakat és nőket, akik egy nap partnerekké válnak. Ahogy a legendája megmutatta, a kötelékek tagadására vagy visszavonására tett kísérletek hiábavalóak voltak, ezek csak tragédiához vezethettek. Öregemberként jelenik meg, akit leggyakrabban éjszaka látnak. Egyes legendák azt állítják, hogy az alvilághoz kapcsolódó homályos régiókban él, míg ...

Tovább Szólj hozzá

Ázsia

2023. feb 06.

Elízium

írta: Darius1
Elízium

A világ legtöbb vallásának van valamilyen túlvilága. A ma ismert szokásos konvenciók a túlvilágot két különálló birodalomra osztják: a mennyre és a pokolra. De az ókori Görögországban ezek a fogalmak nem léteztek. A vallási ideológiák nagyon különbözőek voltak, és az ókor népe különböző birodalmakban hitt Az Elysium, más néven Elysian mezők, a görög mitológia  legközelebbi dolga a menny fogalmához. Ide viszont nem mindenki juthatott el. Ez a kizárólagosság helye volt, amelyet csak az isteneknek , halandó családjuknak és hőseinek tartottak fenn. Idővel az Elysium sokszínű lakossággá fejlődött, de még mindig külön hely maradt, mint ahová az egyszerű halandók lelkei mehettek volna.

Hésziodosz úgy írta le, mint egy ...

Tovább Szólj hozzá

Görögország

süti beállítások módosítása
div { width: 200px; height: 200px; display: block; position: relative; }