2024. júl 21.

A koronavírusról szóló titkos akták

írta: Darius1
A koronavírusról szóló titkos akták

A hivatalos változat szerint  a koronavírus Kína egyik nagyvárosából, Wuhan-ból eredt. Eleinte egyértelműnek tűnt, hogy a vírus az emberre egy közvetítő állaton keresztül jutott, amely a városon kívül fertőződött meg, majd eladták a Huanan piacon. A kínaiak és még sokan mások azonban nem így gondolják. A legtöbb kínai forrás arra utal, hogy a járványt Bill Gates, a Microsoft megalapítója fejlesztette ki titkos laboratóriumokban, de lehetett olvasni olyan elméleteket is, hogy a Norvégiából érkezett fagyasztott lazac szállítói juttatták Kínába a koronavírust. Az Egyesült Államok kormánya természetesen tagadta ezeket a vádakat. A sajtóban az jelent meg, hogy Kína titkosította a koronavírus eredetére vonatkozó kutatásokat, miután több százezer dollárt különített el erre a  vírus eredetének tanulmányozására. A denevérek által lakott bányákat, amelyekben a koronavírus törzsei évszázadok óta rejtett formában léteztek, állítólag kínai állambiztonsági tisztek őrzik.

Nemzetközi szinten számos kérdés fogalmazódott  meg a koronavírus  eredetével kapcsolatosan. Az Egyesült Államok különösen Kínára mutatott rá, hiszen itt kezdődött emberre terjedni a vírus. Egy szerb információs blog szerzői számos szempontot próbáltak tisztázni, hogy rámutassanak a színfalak mögött zajló eseményekre. Az Egyesült Államokban  létrehoztak egy  titkos csoportot  a Predict nevű vírus megfigyelésére és ellenőrzésére. A cég alkalmazottai már 2019 októberében ismerték  a koronavírust, és a kutatások során rájöttek arra, hogy az ilyen típusú fertőzésekre nincs gyógymód. Ez jóval azelőtt történt, hogy a nyilvánosság tudomást szerzett volna a vírusról. A szerb forrás arra is kitér, hogy a Predict csoport ülésein amerikai politikusok szakértőket kértek fel a vizsgálatokban való részvételre. Később számos amerikai technológiai vállalatokat arra köteleztek ( ha volt erre szükség), hogy működjenek együtt a Kínában tomboló járvánnyal kapcsolatos minősített információk felkutatásában. Mindezeket a bizonyítékokat és adatokat jelenteni kellett volna a külügyminisztériumnak és Alex Azar egészségügyi miniszternek. Az egyik találkozón azt jelentették be, hogy az amerikai hírszerzés aktívan részt vesz a járvány elleni küzdelemben. Ezzel összefüggésben elhangzott, hogy figyelmet kell fordítani a kínai diákok Amerikában történő toborzására, hogy részt vegyenek a kínai vakcinakutatással kapcsolatos minősített adatok gyűjtésében. Ugyanezt a toborzási eljárást alkalmazták a kínai egyetemi hallgatók esetében is. Lényegében az volt a cél, hogy titkos csatornákat találjanak a kínai technológiai vállalatoknál. 2020 márciusának közepén az Egyesült Államok kormánya háromfázisú tervet dolgoz ki a Kínától származó kártérítés megszerzésére. A Bill és Melinda Gates Alapítvány régóta támogatja a reproduktív egészségügyet  a fejlődő országokban, beleértve a családterezési szolgáltatásokat is. Az alapítvány milliárdos támogatásokat is adott az oltási programok támogatására. Bill Gates többször is nyilvánosan beszélt arról, milyen előnyökkel jár a népességnövekedés lassítása a jobb egészségügyi ellátás céljából. Például egy 2010-es előadáson,  amely az üvegházhatású gázok csökkentésének módjairól szólt, a gazdag vállalkozó elismerte a népesedési tényezőt, majd kijelentette, hogy ezt csökkenthetjük. Bill Gates szó szerint ezt mondta: Ha igazán nagyszerű munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügy és a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, a népesség bizony csökkeni fog. Természetesen ezt máshogyan is lehet értelmezni, a vállalkozó arra is utalhatott, hogy a megfelelő egészségügyi ellátás nagyban csökkenthetné a szegény országok aggasztó népességnövekedését.

2020 decemberben kibertámadás történt az EMA ( Európai Gyógyszerügynökség) szerverei ellen. Egy hónappal később az ügynökség arról számolt be, hogy hackerek bizalmas adatokat tettek közzé az interneten. Az olasz kiberbiztonsági vállalat, a Yarix egy jól ismert darknet fórumon fedezte fel a kiszivárgott adatokat.  Ezek arra utaltak, hogy a Pfizer gyilkos szérumokat is gyártott, de nem mindegyik vakcina tartalmazott ilyen anyagot, a megtévesztés kedvéért. A kiszivárgott akták között voltak az oltóanyag gyártásával és forgalmazásával kapcsolatos levelezések is. Nem sokkal később a Pfizer és a BioNTech biztosította, hogy belső rendszereiket nem érintette a kibertámadás, így nincs jele az adatszivárgásnak a vizsgálat résztvevőivel kapcsolatosan. Az EMA hangsúlyozta, hogy az oltások használatára csak akkor adnak engedélyt, ha a bizonyítékok meggyőzően igazolják, hogy a vakcinázás előnyei meghaladják a vakcina kockázatait.  Az ügynökség azonban hetekkel azután adta ki első ajánlását a Pfizer és BioNTech vakcinákkal kapcsolatban, hogy a gyógyszert engedélyezték  Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és más nyugati országokban.  Már nagyon sok alkalommal felvetették azt a hipotézist, hogy a koronavírus valójában mesterséges eredetű és az omikront is így hozták létre. Eléggé gyenge lábakon áll az a feltételezés, hogy abban az esetben, ha a vírus valóban mesterséges eredetű, azt a nyugdíjasok elhalálozása érdekében fejlesztették ki.  A legtöbb kapitalista országban az államok nem fizetnek nyugdíjat, hiszen ott az emberek maguk spórolják meg a pénzt. Ráadásul rendkívül nehéz olyan vírusokat létrehozni, amelyek szelektíven érintenék a lakosság egy bizonyos csoportját. Az idősebbek alapjáraton fogékonyabbak a különféle fertőzésekre és hamarabb megbetegednek, így  a halálozási arány is magasabb közöttük.

Nemrég az orosz média olyan híreket is terjesztett, amelyek arról tudósítottak, hogy a világjárvány megszűnésének bejelentése után a kormány felismerte egyes COVID-19 oltások ártalmasságát: sok helyen a gyermekek beoltását törölték, a második oltást pedig nem a teljes lakosságnak, hanem csak a nagyon megfertőződött betegeknek ajánlották. Semmilyen vakcinát nem javasoltak az Alpha és a Delta törzsek által megfertőződött betegeknek. Példaként említik, hogy sok betegnél alakult ki trombózis az AstraZeneca vakcinákkal történő oltás után. Alekszej Puskov szenátor a Szputnyik rádió egyik műsorában azt állította, hogy az Egészségügyi Világszervezet nem olyan ártalmatlan, mint amilyennek látszik. Ez egy olyan szervezet, amelytől félni kell. Nagyon hamar pánikhangulatot tudnak teremteni az egész világban. Kapcsolatban állnak olyan gazdag csoportokkal, amelyek az emberiség ritkítását célozzák meg.  A szenátor szerint nemrég kiderült, hogy a WHO vezetői lefizettek embereket azért, hogy ők kedvező színben mutassák be munkájukat a világjárvány idején. Nemrég egy Davos-ban megtartott  fórumon és a hírek szerint a madridi Bilderberg-talákozón felvetették  egy új, még ismeretlen X-betegség veszélyeit, amely a koronavírus-járványnál hússzor magasabb halálozási arányt okozhat. Az elmúlt hónapokban a WHO minden erőfeszítést megtett a 2024 májusában aláírásra kerülő pandémiás megállapodás előmozdítása érdekében, amely végül nem valósult meg.  A tárgyalás során több delegáció az utolsó pillanatban változtatott álláspontján, mivel országuk szuverenitásának korlátozását látták a nemzetközi szerződésben, más szóval féltek a Covid-diktatúrától, bár ezt a veszélyt WHO határozottan cáfolja.

Állítólag a Pfizer gyógyszergyár tudta, hogy vakcinái megölhetik a szívbetegségben szenvedőket. A bizonyítékok titkos dokumentumok és videók, amelyeket a Project Veritas csoport szivárogtatott ki. Az Egyesült Államok fontos személyeinek küldött hivatalos papírokban az állt, hogy mindazok, akik beadták maguknak a sokat emlegetett Pfizer-t, a Covid ellenszerével együtt szívizomgyulladást kaphattak. Így ha valakinek már voltak szívproblémái, könnyen belehalhatott az oltásba. Nagyon sok biológus és vegyész hangoztatta  az állampolgárok mellett (leginkább szóban), hogy az emberek néhány napon belül megbetegedtek azt követően, hogy megkapták a Pfizer vagy a Moderna oltását. A vezetőség tudott erről, de inkább hallgattak róla. Ezt megelőzően a Project Veritas szélsőjobboldali amerikai csoport tagjai felgyújtották a Pfizer épületét, mert állításuk szerint új koronavírus-törzseket fejlesztettek volna ki. Nem világos, hogy a kérdéses videón látható férfi valóban a Pfizer alkalmazottja volt vagy sem, mivel valódi neve nem ismert. Az első, egyesek szerint megvágott videóban az állítólagos alkalmazott felsorolja azokat az okokat, amelyek miatt a vakcinája potenciálisan problémákat okozhat a nők menstruációs ciklusában, valamint a vállalat nem ismeri az oltás hosszú távú hatásait.

 A koronavírussal kapcsolatban nem árt megvizsgálnunk a 2020-as Rockefeller Alapítványáltal közzétett programot, amelynek keretein belül kezdetben három millió amerikait tesztelnének a koronavírus diagnosztizálására hetente. Ez a szám hat hónapon belül heti harminc millióra növekedne. Valamennyi teszt elvégzéséért az állam piaci áron számítva, mintegy száz dollárt fizetne. Ehhez természetesen havonta több milliárd dollár közpénzre lenne szükség.  A Rockefeller Alapítvány és a vele együttműködő pénzügyi partner-szervezetek azonban segítenek létrehozni egy olyan hálózatot, amelyek garantálnák a hitel feltételeket és aláírnák a szállítókkal kötött szerződéseket is. Ezek valójában azok a nagyvállalatok, amelyek előállítják a gyógyszereket és az egészségügyi felszereléseket.  Újabb kiszivárgott titkos dokumentumok (amelyek  tényeken is alapulnak) arra engednek következtetni, hogy a járvány első szakasza a Kína elleni kereskedelmi háború lehetett. A második szakasz idején a vírus Kínából átterjedt az egész világra, majd a pénzügyi összeomlás jegyében bontakozott ki. A harmadik periódusban kerültek előtérbe a korlátozások, a karantén és a világgazdaság meggyengítése, utóbbi pedig az orosz-ukrán háború miatt folytatódott is. A Mélyállamnak  nevezett  hatalom ezért ambivalensen viszonyul a gazdasági élet újraindításához. Szomorú tény, hogy napjainkban a hazugság tömeges méretekben már igazságnak számít, így amikor bizonyos államok politikusai végrehajtják az államok feletti hatalom utasításait, akik korlátlan pénzügyi hatalommal rendelkeznek, már maguk is elhiszik a saját hazugságaikat. A koronavírus-járvány egyértelműen átalakította a világgazdaság szerkezetét. Világszinten meggyengítette a kis- és közepes méretű vállalatokat, időközben egész szektorokat korlátozott a globális gazdaságból, beleértve a légiközlekedést és a turizmust is, egészen addig, amíg azok csődbe nem mentek.  A nagyvállalatok, a gyógyszeripar és a banki szektor pedig hosszú távon hasznot húzott ebből.

killer-cells-min.jpg

Szólj hozzá

Rejtélyek