2024. feb 02.

A Naprendszer őre

írta: Darius1
A Naprendszer őre

A Solar Warden egy titkos űrprogram, amelyet állítólag azért  hoztak létre, hogy a földönkívüli inváziót  megelőzzék. Egy ilyen futurisztikus programot csak fejlett idegen technológia segítségével lehetett volna megvalósítani vagy az emberiséget látszólag támogató jótékony természetű fajoktól kapott közvetlen segítséggel.  Feladata a Naprendszer területére betévedő és onnan kimenő összes égitestek megfigyelése. Sokan abban hisznek, hogy más csillagrendszerekbe is eljutottak a program keretében létrehozott űrgépek. Mivel fény derült a titkos program kilétére, az 1990-es évek végén a Solar Warden Radiant Guardian-re változtatta a nevét.

A programot körülbelül negyven évvel ezelőtt kezdeményezték és azóta úgy működik, hogy a nagyközönség nem tud róla semmit. Egy brit hacker, G. McKinnon 2001-ben az amerikai hadsereg digitális  adatbázisában furcsa   dokumentumra lett figyelmes. Eredeti célja az volt, hogy felkutassa a kormány nyilvánosság előtt eltitkolt adatait a szabad energiáról, de ehelyett más információkra bukkant.   Állítása szerint az általa látott dokumentumokban igazolták, hogy létezik földönkívüli technológia, van antigravitáció és van szabad energia is, amely földönkívüli eredetű, továbbá befogtak űrjárműveket és visszajuttatták azokat oda, ahonnan jöttek. A hacker részt vett a Disclosure Project-ben, mielőtt illegálisan behatolt volna a NASA szervereibe. Miután az igazságügyi minisztérium azonosította az elkövetőt, komoly váddal illeték őt : mivel ez volt minden idők legnagyobb katonai számítógép elleni támadása, ennek értelmében  McKinnon azonnali kiadatását követeljük. Ha az Egyesült Királyság eleget tett volna az amerikaiak kérésének, a hackert életfogytiglani börtönbüntetésre és több millió dolláros kártérítésre ítélték volna. De több egymást követő  bírósági eljárás  után McKinnon-t felmentették  és az alku eredményeként megtiltották neki, hogy felfedje titkait a nyilvánosság előtt. A korábban általa nyilvánosságra hozott információk azonban már napfényre kerülek.

Többek között a Solar Warden program keretében több űrhajó működik különféle sajátosságokkal, nyolc  szivar alakú anyahajó és körülbelül huszönöt kisebb felderítőhajó. A flottát az Egyesült Államok haditengerészete és az Űrműveletek Parancsnoksága  üzemelteti, három hajó fedélzetén több száz ember szolgál. Minden anyahajó fedélzetén körülbelül 300 kutató és technikus dolgozik.  Nem sokat tudni a Solar Warden kezdeti szakaszáról, de a finanszírozásában és tervezésében részt vevő ügynökségekről és vállalatokról sem, azonban az UFO-közösségen belüli pletykák más földönkívüli fajok közvetlen segítségéről árulkodnak. Más országok is hozzájárulnak ehhez a szigorúan titkos küldetéshez: az Egyesült Királyság, Oroszország,  Ausztrália és Kanada. A  Solar Warden flotta nyolc harci csoportból áll: repülőgép-hordozók, vadászrepülőgépek, háromszög alakú űrsiklók, kutatóhajók, szállítóhajók, kórházként funkcionáló hajók és ellátó hajók. Az őrzők akár két kilométer hosszúak is lehetnek. A kis hordozók moduláris felépítésűek, de működhetnek kutatóhajóként, katonai szállítóhajóként vagy kórházi hajóként is egyaránt. Az űrmodulokat úgy tervezték, hogy jelentős számú hajót tudjanak szállítani hosszú ideig és eljuthassanak más csillagrendszerekhez. Bár a Solar Warden többnyire csak a mi Naprendszerünkben és a helyi csillaghalmazban működik,  néha átlép a galaxis más részeibe is.A Solar Warden technológiát folyamatosan tesztelik titkos létesítményeken belül, mint például  a Dulce-bázis.  A Lockheed több mint hetven éve tervez és gyárt csúcstechnológiás repülőgépeket, amelynek teljesítménye hasonló az U-2 bombázókéhoz. Kiderült továbbá az is, hogy a Holdon és a Marson is létesültek bázisok.

McKinnon bűne valójában az volt, hogy a Project Disclosure anyagaiban leginkább egy bizonyos Donna Hare munkái érdekelték, aki egykor magas biztonsági minősítéssel rendelkezett és szerződés alapján dolgozott a Houston-i Űrközpontban. Itt van a  Nyolcas épület, ahol többek között a számítógépes képfeldolgozó szakembereknek sokszor azzal kellett foglalkozniuk, hogy  fényképeken szereplő UFO-kat eltávolítsák.  2003 elején a WMAP műhold által gyűjtött adatok első részét publikálták a tudományos közönség számára is. Azonnal világossá vált, hogy ezek az adatok anomáliákat mutattak ki, amelyek nem illeszkedtek a szabványosnak nevezett kozmológiai modellbe. Az amerikaiak azt mondták, hogy az Egyesült Államok 800 ezer dollárt költött Gary támadásának azonosítására és az ügy következményeinek felszámolására.

Azonban az információk néha kiszivárognak, például titkos műveletekben résztvevő személyek által (valóságtartalmuk persze  így is vitatott marad). Legtöbbször idős emberek szolgáltatják, akik már nem félnek  a haláltól. B. Bushman, az egyik titkos bázis munkatársa halála előtt így nyilatkozott egy videófelvételen: Az űrlények fejlett technológiájukkal sokkal gyorsabban tudnak utazni, mint a fény. A hajókat irányító idegenek a Földtől 68 fényévnyire lévő bolygóról származnak. A bázison dolgozó idegenek körülbelül másfél méter magasak és legfeljebb 230 évesek. Öt ujjuk van, amelyek 30 százalékkal hosszabbak, mint a miénk. Lábujjaik össze vannak tapadva. Telepátiát alkalmazva kommunikálnak. Végül Bushman felfedi, hogy a titkos Nevada államban lévő bázis együttműködik az oroszokkal és a kínaiakkal, kutatásaik főként az antigravitációra összpontosítanak.

 

.

 

 

Szólj hozzá

Rejtélyek