2024. ápr 21.

Drakonidák

írta: Darius1
Drakonidák

A gyíkemberek fajának leírásakor eredetként egyaránt szóba kerül a Föld és más csillagrendszerek is. A drakonidák a feltevések szerint a Sárkány-csillagképben található egyik csillagról, a Thuban-ról érkeztek. Világnézetük szerint a Tejút galaxis legelőször létrejött fajai, akik biológiai úton sok-sok világot népesítettek be élőlényekkel. Érdekükben áll a Föld javainak és erőforrásainak betakarítása. Más feltételezések szerint a Compsognathus nevű, apró ősi hüllőből fejlődtek ki.

Thomas Castello, a Dulce bázis egykori tisztje szerint létezik egy szigorúan titkos föld alatti létesítmény, ahol számos földönkívüli faj tevékenykedik  a titkosszolgálatokkal közös programokon: Néhány gyíkfaj, reptiliáns őshonos földlakó. Az idegenek vezető faja a gyíkembereké. Rendkívül régi fajt jelentenek itt a Földön, ahol a felszín alatt élnek. Amikor vezető biztonsági technikusként dolgoztam a bázison, naponta kellett kommunikálnom velük. William Hamilton szintén tanulmányozta a Dulce bázist: Thomas történetét rendkívül nehéz elhinni vagy felfogni. Az viszont egyértelmű, hogy valami különleges dolog történik a Dulce bázison. Rejtélyek lappanganak a folyamatosan megfigyelhető földönkívüli tevékenység, eltérítések és csonkítások mögött. Kormányaink titkosszolgálatai már régóta figyelemmel kísérik az idegenek aktivitását.

A modern földönkívüli beszámolókban is gyakran fordulnak elő olyan idegenek, akik hüllőszerűnek tűnnek. Vajon lehet-e közük a mitológia sárkányaihoz és a különböző hüllő formájú alakokhoz? Minden forrás hangsúlyozza, hogy a hüllőszerű idegenek sem egységesek, valószínűleg különféle fajokat, civilizációkat képviselnek. Az egyik típusuk, amely a leggyakoribb, a reptiliánok. A második csoportba tartozók valójában hibridek, míg a harmadik már teljesen hüllő, denevérszerű bőrszárnyaik révén leginkább a sárkányokra emlékeztetnek. Utóbbi csoportot szokás drakonidáknak nevezni. Mindegyik beszámoló vérengző lényeknek írja le, akik senkire nincsenek tekintettel és kihasználják erőfölényüket. 1986-ban láttak egy ilyen drakonidát állítólag Texas államban, Houston város űrkozpontjának tetején. Miután észrevette, hogy figyelik, bőrszárnyait kifeszítve elrepült. Simon Parkes állítása szerint gyermekkora óta kapcsolatban állt az idegenekkel. Közülük a sáskákhoz hasonlító mantidok és a világegyetem sötét oldalát képviselő drakonidák is  kiszemelték maguknak. A sáskaszerű lények viszont nem rosszindulatúak és nem törekednek az emberek leigázására. Parkes szemtanúja volt annak, amint egy drakonida könnyedén letépte egy ember fejét, azonban ő is azt állítja, hogy inkább az elmén keresztül próbálják megsemmisíteni ellenségeiket. A katonai, ipari, földönkívüli komplexum, a MIEC csúcsán rejtőzve ellenőrzésük alatt tartják a földönkívüliek jelenlétével kapcsolatos információkat és technológiákat. A drakonidák tevékenysége napjainkban is globális problémákat okoz, mint például az általános jólétre való törekvés, zavargások keltése, emberi jogok megsértése, terrorizmus támogatása, de végül ide sorolható a drogkereskedelem és a szervezett bűnözés is.

A görög mitológiában szereplő gyíkfejű telkhinek arról voltak hírhedtek, hogy az embert nemcsak rabszolgának, hanem feláldozható kísérleti állatnak nézték. Az emberhez képest sokkal fejletteb intelligenciával rendelkeztek, így a fejlett technika révén képesek voltak uralni őket. Alkimista kísérleteikhez, melynek során a fémeket próbálták átalakítani értékesebb dologgá vagy éppen a halhatatlanságot kutatták, emberi vérre volt szükségük.  Hasonló kép tárul elénk, ha a kínaiak egyik ősi legendáját nézzük meg: az emberek legkorábbi őseit a lung nevű intelligens sárkányok tartották uralmuk alatt. Indiában ugyanezt mesélik a régi korokról, amikor a nágák, a kígyó testű királyok voltak a Föld urai, akik az embereket leigázták.  Valószínűleg egy reptilián faj élt az elsüllyedt Lemúrián, akikről a dél-indiai eposzok és a későbbi kutatók egyaránt tudtak. A sumer agyagtáblák is bizonyítják azt, hogyan alkották meg az emberi fajt génmódosítással a földönkívüli, hüllőszerű Annunakik.

A drakonidáknak két csoportjuk van. Az egyik a harcosoké, akik több mint két méter magasak és nagyon erősek, a másik pedig a szellemi ág, a Ciakarok. Ők akár hat méteresek is lehetnek, és csak nekik vannak bőrszárnyaik. Képesek mások agyába rémálmokat, tévképzeteket, tébolyt eredményező képeket küldeni.   A kiszivárgott eddigi állítások alapján megfogalmazható az a határozott állítás, miszerint létezik még mindig egy őshonos gyíkember faj a Földön, akik talán a dinoszauruszok leszármazottai (hacsak nem azonosak velük). Jelentős szerepet vállalnak  a gazdasági intézmények befolyásolásában, vallási hiedelmek kialakításában és irányításában, katonai tevékenységekben és az emberiség eltüntetésében a történelem színpadáról. Arról is sok legenda kering, hogy a drakonidák az alakváltó hibrid csoporton, a Kimérán keresztül manipulálják a titkosszolgálatokat és a globális elitet. Leginkább a föld alatt vannak, többségük pedig kapcsolatban áll olyan titkos felszín alatti katonai bázisokkal, mint a Perdido-hegy melletti létesítmény Spanyolországban, a Pine Gap Ausztráliában és a Hayes hegy alatti bázis Alaszkában.

A bennünk lévő hüllő-DNS bizonyítéka abból a tényből származik, hogy a fejlődő embriók a korai stádiumban nagyon hasonlítanak a hüllőkre, így ilyennek is minősíthetők. Továbbá agyunk legrégebbi részét, amelyek a legősibb funkciókat és ösztönöket irányítják, hüllőagynak nevezik. Azért kapta ezt  a nevet, mert  a szerv olyan struktúrákból áll össze, amelyek a hüllők agyát képezik: agytörzs és kisagy. Nyilván ez lehet annak  következménye is,  hogy eredetileg hüllőkből fejlődtünk ki, ugyanis ők voltak az első szárazföldi  állatok. Az összeesküvés-elméletek hívei bizonyos megkülönböztető jegyek alapján azonosítják a potenciális hüllőt. Tehát általában ezek a fehér emberek szúrós szemekkel és zöld vagy kék szemekkel rendelkeznek. A hüllőnek alacsony a vérnyomása, megmagyarázhatatlan hegek is lehetnek a testén. Mivel embernek álcázzák magukat, alaposabban meg kell vizsgálni a gyanúsítottak viselkedését: hiányzik belőlük az empátia, képtelenek a szerelemre, rendkívül intelligensek, szenvedélyesek a tudomány és az űrkutatás iránt. Emellett érdemes egy gyíkgyanús személyről készült videót közelebbről is megnézni. Előfordult már néha, hogy egyes videókon nem működött az álcázás, láthatóvá váltak függőleges pupilláik vagy pikkelyes bőrük.

 

ba85ab24b1e74f18b7ad55ddaa8ada43.jpeg

 

Szólj hozzá

Rejtélyek