2024. ápr 25.

A földönkívüliek és a csonkítások

írta: Darius1
A földönkívüliek és a csonkítások

 A földönkívüliek általi marhacsonkítások esetei viszonylag közismertek, azonban nemcsak állatok váltak a gyilkosságok alanyaivá, hanem emberek is. A műveleteket szakszerűen hajtották végre, a testeket teljesen kivéreztették. A szervek eltávolítása lézerszerű pontossággal történt meg, a csontok pedig olyan törékennyé váltak, mintha korábban nagy magasságból ejtették volna le őket. A sugárzás szintje abnormálisan magas értékeket mutatott, a maradványokat pedig egy szabályos kör alakú forma vette körül. Annak ellenére, hogy régóta érkeztek jelentések a földönkívüliekkel és a csonkításokkal kapcsolatosan, konkrét bizonyítékokat eddig még nem sikerült felmutatnia senkinek, habár a tények magukért beszélnek.

A megmagyarázhatatlan állatpusztulás legkorábbi ismert dokumentált esete 1606-ban történt Nagy-Britanniában. Egész juhokat vágtak le, egyes helyeken több mint százat. A bárányok faggyúját és néhány belső részét, valamint a gyapjút  hátrahagyták. 1967-ben az Egyesült Államok Colorado államában egy ló holttestére bukkantak, amelynek fejét és nyakát megnyúzták, majd kihasították. A testén lévő  vágások nagyon precízek voltak. Nem volt vér a helyszínen, de erős, nem büdösnek mondható szag terjengett a levegőben. Azóta számos csonkításos esetet jelentettek világszert, főként Amerikában és Ausztráliában. Dél-Amerikában a becslések szerint 3500 incidens történt 2002 óta. A nyomozók azt állítják, hogy az ilyen esetek nagy részét soha nem jelentik be a hatóságoknak. Néha furcsa nyomokat találtak a helyszín közelében. A híres  1967-es Snippy eset során a tetem körül  harminc méter sugarú körön belül teljesen hiányoztak a nyomok, még a ló saját nyomai is eltűntek. Azonban a körön belül több kis lyukat találtak a földben, valamint két bokrot teljesen kilapított valami. 

 A közelmúltban Rubens Goes és Zapata Garcia több olyan képet mutatott be, amelyek rendőrségi feljegyzésekből származtak. A holttesteken lévő sebek nagyon hasonlítottak azokhoz, amelyeket az 1960-as években dokumentáltak és a feltételezések szerint földönkívüliek által elkövetett gyilkosságok voltak. 1988-ban egy középkorú férfi feldarabolt holttestét fedezték fel a brazíliai Sao Paulo-ban, a Guarapiranga-tározó partján.  Nem lehetett tudni, hogyan került oda a holttest, vagy kik voltak az elkövetők.  Talán valamilyen sebészeti eszközzel darabolták fel, amely meghaladta egy ember által tervezett műszer műszaki képességeit. A holttest személyazonsossága nemsokára már nem volt titok, azonban családja kérésére ennek a személynek a kilétét eltitkolták. Zapata Garcia nagyon elképedt a halottról készült fotók láttán, ugyanis a testen lévő sebek nagyban hasonlítotak azokhoz, amelyeket korábban a földönkívüliek által meggyilkolt állatok tetemein fedeztek fel. A vágások pontossága, a teljes belső szervek eltávolítása apró réseken keresztül, a vér hiánya, a nem bűzlő holttest és a lassú lebomlás mind arra engedtek következtetni, hogy az elkövetők legnagyobb eséllyel nem emberek voltak. A halotti jelentésben az állt, hogy a szemeket és a füleket  eltávolították a szájüreggel együtt, de lenyúzták a bőrt is az állkapocs környékéről, ami a szarvasmarhák és más állatok csonkításainál szintén jellemző volt.  A műtétet ügyesen, óvatosan és nagy valószínűséggel gyorsan végezték el. A vér hiánya egy lézerszerű eszköz bevetésére utalt, amely intenzív hőt termelt, így szinte azonnal kiégette a bemetszések szélét.  Az apró körkörös bemetszéseken keresztül a belső szerveket valamilyen módon eltávolították vagy felszívták. A koponyában talált apró perforációk azonban nem látszanak a fényképeken. Az orvosszakértők megtalálták ezeket, azonban még mindig nem világos, hogy mennyi agyszövetet vettek ki, ha volt egyáltalán. A brazil szakemberek ezt követően megvizsgálták a köldök környékén lévő lyukat, amelyen keresztül úgy tűnt, hogy sok belső szervet távolítottak el.  Annak ellenére, hogy a normál hosszának majdnem kétszeresére nyúlt meg, a pénisz furcsa módon sértetlen maradt, habár a herezacskót eltávolították.  Ugyancsak Brazíliában több száz ember sérült meg vagy vesztette életét a szív-szívás nevű jelenség következtében, amely az Amazonas-régióban és az ország északkeleti részein történt az 1970-es és 1980-as években. Kisebb szondák, valószínűleg pilóta nélküli földönkívüli járművek erőteljes és perzselő fénysugarat bocsátottak ki, mellyekkel célba vették a rosszkor rossz helyen járó embereket, akik az égési sérülések mellett sok vért vesztettek.

A Fjodor Obolenszkij nevű orosz gazdálkodó titokzatos állatcsonkításokkal szembesült Volga-vidéki birtokán, amelyeket nyilvánosságra is hozott. Először két birkáját, majd egyik tehenét, végül pedig kedvenc lovát találta meg holtan. Fjodort meglepte a holttesteken lévő szimmetrikus vágások nyomai. Milyen farkas vagy bármilyen más állat lenne képes ilyen harapásra? A férfi 1995-ben történő eltűnése már felkeltette a média érdeklődését. Aznap többen is szokatlan fényeket láttak az égen, így könnyen lehet, hogy Fjodort földönkívüli lények rabolták el, majd valószínűleg megcsonkították. Később állítólag holtan találták meg egy gödörben. Miután elszállították, valaki egy furcsa cetlit hagyott a helyszínen, valamint a vizsgálatok kimutattak egy olyan anyagot is, amely addig ismeretlen volt. 

1956-ban hasonló dolog történt  az Egyesült Államokban, amikor Jonathan Lovette megcsonkított holttestét három nappal azután fedezték fel, hogy a légierő egyik őrnagya szemtanúja volt a férfi földönkívüliek általi elrablásának. Lovette-nek eltávolították műtéttel a nemi szervét és a végbelét, a szemgolyóit pedig olyan módon, amely feltűnően megegyezett a brazil esettel. Az egyik tanú nyilatkozata így szólt: Én és Lovette tizedes a lőtéren voltunk a lőállásoktól bizonyos távolságra, amikor Lovette tizedes egy kis homokdűne teteje mögé ment, így egy ideig nem volt látható. Egy idő után hallottam, hogy Lovette felsikolt rémülten a fájdalomtól. Azt hittem, hogy megmarta egy kígyó vagy valami hasonló, ezért felszaladtam a dűne tetejére. Láttam, hogy Lovette-et berángatják egy korong alakú ezüst színű tárgyba, amely körülbelül 4-5 méter magasan lebegett a levegőben. Hosszú kígyószerű tárgy tekergett a lába körül, amely a jármű felé húzta őt. Ezután az UFO nagyon gyorsan felszállt az égbe. Rohantam a dzsip rádiójához, hogy  jelentetsem az esetet a rakétairányításnak. Az ott dolgozók megerősítették, hogy a célpont ott volt a radaron. Lovette keresése három napon át tartott, míg végül holttestét körülbelül 15 kilométerre találták meg attól a helytől, ahol elrabolták. A nyelvét eltávolították az állkapocs alsó részéből. Közvetlenül  álla alatt egy bemetszést ejtettek a nyelőcső és a gége mentén. Kasztrálták, valamint eltávolították a szemeit. A végbélnyílását is kiszedték, testében pedig nyoma sem volt vérnek. A holttest megtalálásakor számos elhullott húsevő madár is volt a területen, amelyek talán  azért pusztultak el, mert enni akartak a testből. A sivatagi napsütés rendkívül forró, így normál körülmények között gyors bomlást eredményezne, ebben az esetben azonban nem így történt. 

 

Szólj hozzá

Rejtélyek